Projecten van Elektravon-Haket

project thumbnail

Welkom bij Elektravon-Haket

Naaldwijk

De internationale glastuinbouw wordt steeds professioneler en de schaalvergroting wordt verder doorgevoerd. Klanten vragen daarom één totaalleverancier. Door de bundeling van krachten van Elektravon en Haket vervult deze combinatie als tuinbouw-projectpartner al weer jaren deze eis. 

Het alles-in-één-pakket omvat onder andere Elektrotechniek, Watertechniek, Groeilicht, Scherminstallaties, Geluid-, Beveiliging -, Data - Telefonie Installaties.

Oppervlakte: 

Teelt: 

project thumbnail

Futura

De Lier

In 2012 heeft Elektravon Haket voor de nieuwe gerbera kwekerij Futura van Holstein Flowers de elektrotechnische en watertechnische installatie geïnstalleerd.

Oppervlakte: 

Teelt: 

project thumbnail

W.U.R. Kas als energiebron

Bleiswijk

Bij WUR Glastuinbouw in Bleiswijk werden in 2008 en 2009 drie demokassen gebouwd die waren bekroond in de ontwerpwedstrijd Energieproducerende kas in 2007.De drie winnende ideeën waren de SunergieKas van WUR, de ZonWindKas van ThermoTech en de FlowDeckKas van Maurice Kassenbouw. Van alle drie demoprojekten verzorgde Elektravon-Haket de complete watertechnische en elektrotechnische installaties inclusief een Hoogendoorn ISII procescomputer.

Oppervlakte: 3x 500 m2

Teelt: 

project thumbnail

Paprikakwekerij Het Grootslag

Andijk

In 2009 werd de nieuwe paprika kwekerij 'Het Grootslag' van Arjan Koorneef , Per van Reeuwijk en Twan v d Bos in Andijk opgeleverd. Elektravon-Haket leverde en installeerde hier de gehele watertechnische installatie bestaande uit: Wateropslag ,Omgekeerde osmose 720m3/dag, 2 mengbakunits 120m3 , voorfilterinstallatie , schoonwater pompset , vloeibare mestinstallatie met automatisch vullen kunstmest bakken en druppelinstallatie.

Oppervlakte: 104.832

Teelt: Paprika

project thumbnail

Bart Vergeylen

Ertvelde

Installatie van de gehele elektro- en watertechnische installatie met inbegrip van een ISII klimaatcomputer. E.e.a. t.b.v. de aardbeijenteelt in de 4.300m² plastickas en de 7.500m² glas. Tevens de complete inrichting van de technische- en de werkingsruimte.

Oppervlakte: 4.300

Teelt: Aardbeien

project thumbnail

Anaptixi

Kyparissia, Griekenland

In 2009 is in het Griekse Kyparissia de gloednieuwe kwekerij Anaptixi gerealiseerd. Elektravon-Haket leverde en installeerde hier een Hoogendoorn klimaatcomputer en de complete watertechnische installaties. 

Oppervlakte: 42.500

Teelt: Paprika, komkommer en tomaat

project thumbnail

Nunhems Zaden

's-Gravenzande

In 2007 zijn bij Nunhems te 's-Gravenzande de ruim 7.700m² aan oude opstanden voorin gesloopt en door nieuwbouw vervangen. Tevens werden de bestaande waterunits compleet vervangen.

Oppervlakte: 7.700m²

Teelt: Zaadselectie